Warning: Undefined variable $breadcrumb in /data/sites/web/indexpeoplenl/www/wp-content/themes/indexpeople/functions.php on line 841
Tarieven Index People

Duurzaam beleggen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Consumenten kiezen vaker voor verantwoorde producten en diensten. Niemand wil investeren in bedrijven die mensenrechten schenden, het milieu vervuilen of zich schuldig maken aan kinderarbeid en corruptie. Duurzaamheid is een breed begrip, maar het komt er in het kort op neer dat in een duurzame wereld mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten.

Ook Index People zelf doet veel met duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld het planten van een boom voor elke klant die kiest voor een duurzame beleggingsportefeuille. Maar dat is niet het enige!

Ecomatcher

Een boom voor elk duurzaam pakket

Zoals in bijgaand filmpje is te zien, planten we met behulp van EcoMatcher een boom voor elke klant die kiest voor een duurzame beleggingsportefeuille. De klant kan het filmpje zelf bekijken en de boom blijven volgen. Bossen zijn het hart en de longen van het terrestrische ecosysteem, een thuis én voer voor dieren in het wild en ze ondersteunen direct of indirect het levensonderhoud van miljoenen mensen.

Medewerkers

Verantwoorde consumptie en productie

Aan de hand van onze ‘kantooragenda’ worden boodschappen ‘op maat’ ingekocht. Hierdoor kunnen wij voedselverspilling tegengaan. Daarnaast scheiden wij ons afval. En wij werken zoveel mogelijk digitaal waardoor er minder papier gebruikt wordt.

Woon- werkverkeer

Wij promoten duurzaam woon-werkverkeer zoals Greenwheels, OV en fiets. Meer dan 50% van onze werknemers komt met het OV en/of fiets naar kantoor. Daarnaast wordt er gemiddeld genomen 50% thuisgewerkt.

Extra informatie

Download hieronder de Whitepapers ‘CSR beleid’ en ‘Principal Adverse Impacts Statement’ en andere beschikbare documenten.

Uw extra rendement