Warning: Undefined variable $breadcrumb in /data/sites/web/indexpeoplenl/www/wp-content/themes/indexpeople/functions.php on line 841
The-Index-People-Cases-institutioneel

Aanvragen

Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat actief beheer op de lange termijn niet loont en rendement kost ten opzichte van het volgen van een index. Index People zal dan ook nooit handelen op basis van verwachtingen. Ons beleggingsbeleid is volledig objectief en rule-based. Wij laten ons niet leiden door de waan van de dag.

Onze specialisatie is het selecteren en efficiënt beheren van indexbeleggingsoplossingen tegen zeer lage kosten, zonder concessies te doen aan persoonlijke service en kwaliteit. Vermogensbeheer is bij Index People al mogelijk vanaf €100.000.

Onze dienstverlening wordt door onafhankelijke vergelijkingssites Vermogensbeheer.nl en Finner.nl beoordeeld met de maximale score van 5-sterren, de beoordelingen leest u hier. Daarnaast hebben wij een hoge klanttevredenheid en zijn wij in 2022 door IEX uitgeroepen tot “Beste Keuze 2022” in de categorie Vermogensbeheerder.

Wilt u meer informatie? In onze brochures leest u een uitgebreide beschrijving van onze dienstverlening en het beleggingsbeleid. Ook wijzen wij u graag op de mogelijkheid om zonder kosten het boekje “De beleggingsillusie” aan te vragen. Dit boekje is onafhankelijk en zeer toegankelijk geschreven en geeft uitleg waarom ons beleggingsbeleid relevant is. Ook kunt u geheel vrijblijvend een beleggingsvoorstel of een portefeuille analyse aanvragen.

Overtuigd van onze dienstverlening? Wij zien u graag tegemoet als nieuwe klant. 

Uw extra rendement