Aanvragen

Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat actief beheer op de lange termijn niet loont en rendement kost ten opzichte van het volgen van een index. Index People zal dan ook nooit handelen op basis van verwachtingen. Ons beleggingsbeleid is volledig objectief en rule-based.

Onze specialisatie is het selecteren en efficiënt beheren van indexbeleggingsoplossingen tegen zeer lage kosten, zonder concessies te doen aan persoonlijke service en kwaliteit. Vermogensbeheer is bij Index People al mogelijk vanaf €100.000.

Onze dienstverlening wordt door onafhankelijke vergelijkingssites Vermogensbeheer.nl en Finner.nl beoordeeld met de maximale score van 5-sterren, de beoordelingen leest u hier. Daarnaast hebben wij een hoge klanttevredenheid en zijn wij in 2020 door IEX uitgeroepen tot “Beste Keuze 2022” in de categorie Vermogensbeheerder.

Wilt u meer informatie? In onze brochures leest u een uitgebreide beschrijving van onze dienstverlening en het beleggingsbeleid. Ook wijzen wij u graag op de mogelijkheid om zonder kosten het boekje “De beleggingsillusie” of “De beleggingsillusie, columns voor financiële rust” aan te vragen. Deze boekjes zijn zeer toegankelijk geschreven en geven een wetenschappelijke onderbouwing van ons beleggingsbeleid. Ook kunt u geheel vrijblijvend een beleggingsvoorstel of een portefeuille analyse aanvragen.

Overtuigd van onze dienstverlening? Wij zien u graag tegemoet als nieuwe klant. 

Bereken uw extra rendement