The-Index-People-Cases-institutioneel

Aanvragen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat actief beheer op de lange termijn niet loont en rendement kost ten opzichte van het volgen van een index. Index People handelt daarom ook nooit op basis van verwachtingen. Ons beleggingsbeleid is volledig objectief en rule-based.

Onze specialisatie is het selecteren en efficiënt beheren van indexbeleggingsoplossingen tegen zeer lage kosten, zonder concessies te doen aan persoonlijke service en kwaliteit. Vermogensbeheer is bij Index People al mogelijk vanaf € 100.000.

Onze dienstverlening wordt door onafhankelijke vergelijkingssites Vermogensbeheer.nl en Finner.nl beoordeeld met de maximale score van 5-sterren, de beoordelingen leest u hier. Daarnaast hebben wij een hoge klanttevredenheid en zijn wij in 2023 door IEX genomineerd voor de “IEX Gouden Stier” in de categorie Vermogensbeheerder.

Wilt u meer informatie? In onze brochures leest u een uitgebreide beschrijving van onze dienstverlening en het beleggingsbeleid. Meer over indexbeleggen kunt u lezen in het kosteloos aan te vragen boekje ‘De Beleggingsillusie’. Dit boekje, geschreven door Marius Kerdel en Jolmer Schukken, legt uit waarom ons beleggingsbeleid relevant is. Ook kunt u geheel vrijblijvend een beleggingsvoorstel of een portefeuille analyse aanvragen.

Overtuigd van onze dienstverlening? Wij zien u graag tegemoet als nieuwe klant. 

Uw extra rendement