Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder

Als u uw geld wilt beleggen en een vermogensbeheerder in Nederland zoekt, wilt u natuurlijk de beste vermogensbeheerder en het grootste rendement op uw vermogensbeheer. Maar hoe kiest u de beste adviseur? In Nederland zitten veel vermogensbeheerders in Amsterdam en wij zijn een grote vermogensbeheerder in Haarlem. Hoe gaat u die vergelijken? Op basis van het beste rendement van vermogensbeheer? Of op de tarieven van vermogensbeheer?

Het beste rendement van vermogensbeheer

Wie de beste vermogensbeheerder is, is natuurlijk lastig te definiëren, daarom kijken wij liever naar het beste rendement van vermogensbeheer. En voor het beste rendement van vermogensbeheer komt u dan vanzelf terecht bij ons. The Index People is dé vermogensbeheerder in Haarlem en dé vermogensbeheerder indexbeleggen. Wij geloven in indexbeleggen, omdat het zich al ruimschoots heeft bewezen in tarieven en rendement.

Vermogensbeheer door indexbeleggen

Vermogensbeheer op basis van indexbeleggen dus. Maar wat is Indexbeleggen eigenlijk? Indexbeleggen is vermogensbeheer op basis van een gewenst risicoprofiel in een gespreide mix van aandelen-, obligatie-, vastgoed- en grondstoffenindexen. Indexbeleggen biedt het beste rendement op vermogensbeheer, omdat dit de meest efficiënte manier is om optimaal te profiteren van alle beleggingskansen wereldwijd. Door deze ruime spreiding beperken we uw risico tot een minimum en blijft het rendement op uw vermogensbeheer hoog.

Vermogensbeheer tarieven

Een belangrijk deel van het rendement op uw vermogensbeheer wordt ook bepaald door de tarieven van vermogensbeheer. Wij zijn hier heel transparant over, u kunt onze tarieven gewoon bekijken. Maar wist u ook dat het tarief van vermogensbeheer bij indexbeleggen veel efficiënter is dan bij vermogensbeheerders die speculeren op beleggingsfondsen? Uit onderzoek blijkt keer op keer dat vermogensbeheerders die speculeren op voorspellingen, meer kosten en beleggingsrisico toevoegen dan wenselijk is voor het behaalde rendement op het vermogen. Volgens een onderzoek van Lipper, een autoriteit op het gebied van fondsenresearch, blijkt 85% van de actief speculerende vermogenbeheerders het indexbeleggen niet te kunnen verslaan.

De beste vermogensbeheerder Haarlem

We kunnen daaruit concluderen dat de beste vermogensbeheerders de indexbeleggers zijn, die werken op basis van harde feiten en transparante tarieven. Deze combinatie van het beste rendement van vermogensbeheer en de meest efficiënte tarieven, bepaalt dan weer de beste vermogensbeheerder. En de beste vermogensbeheerder van Haarlem? Dat is natuurlijk Index People.

Onze kernwaarden   Voor wie geschikt

?

Beleggingsvoorstel aanvragen