Index People bijeenkomst

Index People bijeenkomst

Hoe beleggers zich kunnen beschermen tegen een breed scala aan psychologische valkuilen

Dinsdag 28 mei 2024
Anafora in het Máximapark in Utrecht
Vanaf 15:00 uur

Gastspreker Guido Baltussen, verantwoordelijk voor het internationale Quant-team bij Northern Trust en hoogleraar Finance aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, zal een boeiende presentatie geven over Behavioural Finance. Eveneens zullen wij een toelichting geven op de dienstverlening van Index People.

Meldt u aan via [email protected], uiteraard zijn introducés van harte welkom.

Index People bijeenkomst met gastspreker Guido Baltussen

Tijdens de bijeenkomst geven wij een toelichting op Index People en onze dienstverlening. Daarnaast zal gastspreker Guido Baltussen een interessante presentatie geven over Behavioural Finance, waarbij hij laat zien hoe beleggers zich kunnen beschermen tegen een breed scala aan psychologische valkuilen. Guido is bij investeringsbank Northern Trust verantwoordelijk voor het internationale Quant-team. Hij is hoogleraar Finance aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als expertise Behavioural Finance en Investing.

Zijn onderzoeken krijgen regelmatig media-aandacht bij Bloomberg, de Wall Street Journal en de Financial Times. Zijn wetenschappelijke onderzoeken worden gepubliceerd in vooraanstaande academische tijdschriften zoals American Economic Review, Journal of Financial Economics en Financial Analyst Journal.