Vermogensbeheerder Haarlem

Wilt u uw vermogen laten beleggen en zoekt u een vermogensbeheerder? Index People is een betrouwbare vermogensbeheerder, gevestigd in Haarlem. Er zijn verschillende manieren van geld beleggen en indexbeleggen is dé manier om slim te beleggen.

Gedegen vermogensbeheer

Bij Index People hanteren we één eenvoudig uitgangspunt; het rendement van een belegging komt ten goede aan de belegger. Wij verkopen dan ook geen verhalen die u veel geld kosten. We beheren uw portefeuille super efficiënt. En we vermijden onnodige transacties. Hierdoor haalt u meer rendement uit uw belegging. Dát is de vernieuwende werkwijze van Index People, uw vermogensbeheerder uit Haarlem. Lees meer over vermogensbeheer door Index People.

Wereldwijd en minder risico

Index People belegt wereldwijd in meer dan 60 landen en in vele verschillende beleggingscategorieën. Wij maken gebruik van indexvolgende beleggingsproducten en beleggen op basis van de koopkracht van bepaalde regio’s en niet op basis van voorspellingen. Wij verwarren beleggen niet met speculeren. Door de brede spreiding zorgt beleggen in indexen voor een hogere stabiliteit van de portefeuille. Hierdoor wordt het risico beperkt en profiteren onze klanten van alle relevante beleggingskansen. Een negatieve koersontwikkeling van één bedrijf heeft nauwelijks invloed op de waarde van een index. En een index kan nooit failliet gaan of als waarde naar nul dalen. Lees meer over onze kernwaarden.

Contact

Is Index People de vermogensbeheerder uit Haarlem die u zoekt? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar en de vermogensbeheerders staan u graag te woord.

Uw extra rendement