Vermogensbeheerder in Haarlem

Op zoek naar een vermogensbeheerder in de buurt van Haarlem? Dan bent u bij Index People aan het juiste adres. Eind 2006 is Index People opgericht als particuliere dienstverlening, maar Index People werkt sinds 2008 ook voor institutionele relaties zoals pensioenfondsen, maatschappelijke goede doelen en kerkelijke instellingen. Voor onze klanten beleggen wij wereldwijd meer dan € 1 miljard.

Gedegen vermogensbeheer

Indien u op zoek bent naar een vermogensbeheerder om uw geld te beleggen dan is het vanzelfsprekend dat u een competente vermogensbeheerder met een goed rendement wenst. Lees meer over vermogensbeheer door Index People.

Flexibel en persoonlijk

Bij Index People vinden we het belangrijk dat uw vermogen nooit ‘vast’ zit of slechts tegen hoge kosten vrijgemaakt kan worden. Effecten waar wij in beleggen moeten daarom onder alle marktomstandigheden goed verhandelbaar zijn. De liquiditeit van effecten is één van onze belangrijkste selectiecriteria bij de keuze van effecten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u altijd een extra storting of opname kunt doen. Zo is het mogelijk om kosteloos een vast bedrag per maand bij ons te beleggen, of een vast bedrag per maand op te nemen.

Vermogensbeheer is een persoonlijke zaak. Wij gaan pas voor u beleggen nadat wij met u hebben afgestemd welk beleggingsbeleid het beste bij u past. Uw portefeuille wordt ingericht op basis van uw persoonlijke wensen en risicotolerantie. Tijdens onze dienstverlening houden wij uw beleggingsportefeuille in overeenstemming met uw doelstellingen. Lees meer over onze kernwaarden.

Contact

Is Index People de vermogensbeheerder uit Haarlem die u zoekt? Neem contact met ons op voor een afspraak, onze vermogensbeheerders staan u graag te woord.