Vermogensbeheerder Noord-Holland

Bent u afkomstig uit Noord-Holland en op zoek naar een vermogensbeheerder? Dan bent u bij Index People aan het juiste adres. Voor onze klanten beleggen wij wereldwijd meer dan € 1 miljard. We hanteren één eenvoudig uitgangspunt: het rendement van een belegging komt ten goede aan de belegger.

Efficiënte vermogensbeheerder

Index People behoort tot de grondleggers van indexbeleggen in Nederland. Het beheren van vermogen doen wij uitsluitend via index-oplossingen. Wij kiezen indien mogelijk voor indexfondsen in plaats van beursgenoteerde indextrackers (ook wel ETF’s genoemd). Indexfondsen kopen wij rechtstreeks bij vooraanstaande aanbieders (en niet op de beurs). Zo vermijden wij de handelskosten (“spread”). Index People is gevestigd in Noord-Holland en behoort tot de meest kosten efficiënte vermogensbeheerders van Nederland. En dat is goed voor onze klanten. Wat er niet weglekt aan kosten, komt ten goede aan het rendement. Lees meer over vermogensbeheer door Index People.

Flexibel en persoonlijk

Bij Index People vinden we het belangrijk dat uw vermogen nooit “vast” zit of slechts tegen hoge kosten vrijgemaakt kan worden. Effecten waar wij in beleggen moeten daarom onder alle marktomstandigheden goed verhandelbaar zijn. De liquiditeit van effecten is één van onze belangrijkste selectiecriteria bij de keuze van effecten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u altijd een extra storting of opname kunt doen. Zo is het mogelijk om kosteloos een vast bedrag per maand bij ons te beleggen, of een vast bedrag per maand op te nemen. Lees meer over onze kernwaarden.

Contact

Is Index People de vermogensbeheerder uit Noord-Holland die u zoekt? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar en de vermogensbeheerders staan u graag te woord.

Uw extra rendement