Aanpak

Brede beleggingsportefeuille

Bij Index People willen we via indexbeleggen een optimale balans bereiken tussen efficiency en spreiding, waarbij uw gewenste risicoprofiel als uitgangspunt dient. Daarom kiezen we voor een wereldwijd gespreide beleggingsportefeuille afgestemd op de economische productiviteit wereldwijd. We bieden u de mogelijkheid om in 3 verschillende hoofdgroepen te investeren, namelijk:

  1. Aandelen, waarbij we regionale verdelingen en onderverdelingen maken tussen large-, mid- en small-caps.
  2. Obligaties, waarbij we de verdeling maken tussen staats- en bedrijfsobligaties.
  3. Alternatieven, waarbij u kunt denken aan categorieën als grondstoffen en vastgoed.

Onze specialisatie is het selecteren en efficiënt beheren van indexbeleggingsoplossingen tegen zeer lage kosten, zonder concessies te doen aan persoonlijke service en kwaliteit. Vermogensbeheer is bij Index People al mogelijk vanaf €100.000.

Onze dienstverlening wordt door onafhankelijke vergelijkingssites Vermogensbeheer.nl en Finner.nl beoordeeld met de maximale score van 5-sterren, de beoordelingen leest u hier. Daarnaast hebben wij een hoge klanttevredenheid en zijn wij in 2020 door IEX uitgeroepen tot “Beste Keuze 2020” in de categorie Vermogensbeheerder.

Beleggingsbeleid

Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat actief beheer op de lange termijn niet loont en rendement kost ten opzichte van het volgen van een index. Index People zal dan ook nooit handelen op basis van verwachtingen. Ons beleggingsbeleid is volledig objectief en rule-based.

Wij hebben ons beleggingsbeleid tot in detail beschreven in een brochure, deze vraagt u hier aan.

Meer informatie over indexbeleggen leest u hier.

Wilt u weten hoe wij voor u zouden kunnen beleggen en wat de behaalde rendementen zijn? Vraag dan hier een beleggingsvoorstel aan.

De kernwaarden die de basis zijn onder onze dienstverlening leest u hier.

Een interessant artikel over de onmogelijkheid dat een vermogensbeheerder langdurig betere rendementen behaalt dan het markt gemiddelde leest u hier.

Orderuitvoeringsbeleid

Gedetailleerde informatie over ons orderuitvoeringsbeleid vindt u hier.

Marktontwikkelingen 2021 en uitgangspositie 2022

Een overzicht van de marktontwikkelingen in 2021, de door Index People uitgevoerde mutaties en de uitgangspositie voor 2022 leest u hier.

Algemene informatie voor publiek boekjaar 2021

Informatie over oa. het beloningsbeleid, de financiële situatie en de reputatie van Index People leest u hier.

Bekijk onze werkwijze

?

Beleggingsvoorstel aanvragen