Ontdek de kracht van indexbeleggen

Bij Index People hanteren we één helder uitgangspunt: het rendement van een belegging komt volledig ten goede aan de belegger. Onze benadering is gericht op het efficiënt beheren van uw portefeuille en het vermijden van overbodige transacties. Op deze wijze kunt u meer rendement uit uw belegging halen.

Waarom Indexbeleggen?

1. Spreiding is risico verlaging:

Index People belegt wereldwijd in meer dan 60 landen en in veel verschillende beleggingscategorieën. Wij maken gebruik van indexvolgende beleggingsproducten en beleggen op basis van de koopkracht van bepaalde regio’s en niet op basis van voorspellingen. Wij verwarren beleggen niet met speculeren.

Door de brede spreiding zorgt beleggen in indexen voor een hogere stabiliteit van de portefeuille. Hierdoor wordt het risico beperkt en profiteren onze klanten van alle relevante beleggingskansen. Een negatieve koersontwikkeling van één bedrijf heeft nauwelijks invloed op de waarde van een index. En een index kan nooit failliet gaan of als waarde naar nul gaan.

2. Kostenbesparend:

Alles wat u niet uitgeeft aan kosten hoeft u niet terug te verdienen in de vorm van rendement. Bij Index People streven we naar een langdurige relatie met onze klanten. Daarom hanteren we een overzichtelijke kostenstructuur en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Jaarlijks brengen wij alleen een beheervergoeding in rekening. Index People is in staat de gehele dienstverlening vrij van BTW aan te bieden. Wij rekenen geen transactiekosten. U kunt op de vaste handelsmomenten zonder kosten een extra investering doen of een bedrag opnemen van uw rekening. Het is mogelijk deze geldstromen maandelijks automatisch uit te laten voeren.

3. Transparantie:

Index People is 100% onafhankelijk van andere financiële instellingen en heeft een bedrijfsmodel waarbij transacties gratis zijn en wij niet verdienen aan de producten waar wij voor u in beleggen. We ontvangen alleen een beheervergoeding als percentage van uw vermogen onder beheer. Zo is de groei van uw belegd vermogen uw belang en ons belang en kunnen we ons richten op het selecteren van transparante, duurzame en efficiënte beleggingsproducten die daadwerkelijk waarde toevoegen aan uw beleggingsportefeuille.

Onze Diensten – Vermogensbeheer

1. Selectie van oplossingen:

Het beheren van vermogen doen wij uitsluitend via index-oplossingen. Wij kiezen indien mogelijk voor indexfondsen in plaats van beursgenoteerde indextrackers (ook wel ETF’s genoemd). Indexfondsen kopen wij rechtstreeks bij vooraanstaande aanbieders (en niet op de beurs). Zo vermijden wij de handelskosten. Index People behoort tot de meest kostenefficiënte vermogensbeheerder van Nederland en dat is goed voor onze klanten. Wat niet weglekt aan kosten, komt ten goede aan het rendement.

2. Het beheer:

Bij het vermogensbeheer van Index People worden transacties niet door de klant zelf uitgevoerd en ook de specifieke effecten waarin wordt belegd, worden niet door de klant gekozen. Ons team van medewerkers voldoet aan diverse vakbekwaamheidseisen en Index People als organisatie voldoet tevens aan de noodzakelijke kapitaaleisen om de continuïteit van het vermogensbeheer te kunnen waarborgen. Index People belegt uw vermogen op basis van het door u gewenste risicoprofiel in een gespreide mix van aandelen-, obligatie-, vastgoed- en grondstoffenindexen. Indexbeleggen is het ideale middel omdat dit de meest efficiënte manier is om optimaal te profiteren van alle beleggingskansen wereldwijd. Door deze ruime spreiding beperken we uw risico bovendien tot een minimum. Lees hier meer over indexbeleggen.

3. Persoonlijk contact:

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het beleggen van uw vermogen. Ons streven is het opbouwen van een langdurige relatie gebaseerd op vertrouwen. Jaarlijks nemen wij contact op met al onze relaties om te evalueren hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren. We bespreken dan uw situatie om af te stemmen of er nog veranderingen hebben plaatsgevonden en of deze invloed hebben op uw risicoprofiel. Dit zorgt ervoor dat u ook altijd in het bij u passende risicoprofiel zit.

Meer informatie over klant worden?

Onze specialisatie ligt in het zorgvuldig selecteren en efficiënt beheren van indexbeleggingsoplossingen tegen zeer lage kosten, zonder concessies te doen aan persoonlijke service en kwaliteit. Vermogensbeheer is bij Index People al mogelijk vanaf € 100.000. Maak een afspraak of meld u meteen aan.

Contactpagina

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.