Vermogensbeheerder Randstad

Woont u in de Randstad en bent u op zoek naar een vermogensbeheerder in de buurt? Index People is een betrouwbare vermogensbeheerder. Onze professionele vermogensbeheerders helpen u graag meer vermogen op te bouwen met indexbeleggen. Indexbeleggen is beheerd geld beleggen op basis van onderzoek en verwacht rendement.

Gedegen vermogensbeheerder

Wat wij doen, is slim beleggen op basis van onderzoek, kennis, ervaring en eerder behaalde resultaten. Indexbeleggen probeert dus niet de aandelen- en obligatiemarktmarkt voor te zijn, maar deze op basis van onderzoek en data te volgen. We zorgen dat de kosten van indexbeleggen efficiënt blijven en kiezen voor een zo ruim mogelijke spreiding, zodat uw rendement niet afhankelijk is van één categorie. Bij Index People betekent beheerd beleggen rust én rendement voor uw vermogen. Lees meer over vermogensbeheer door Index People.

Onafhankelijk en transparant

Index People is 100% onafhankelijk van andere financiële instellingen en heeft een bedrijfsmodel waarbij transacties gratis zijn en wij niet verdienen aan de producten waar wij voor u in beleggen. We ontvangen alleen een beheervergoeding als percentage van uw vermogen onder beheer. Zo is de groei van uw belegd vermogen uw belang èn ons belang en kunnen we ons richten op het selecteren van transparante en efficiënte beleggingsproducten die daadwerkelijk waarde toevoegen aan uw beleggingsportefeuille. Lees meer over onze kernwaarden.

Contact

Is Index People de vermogensbeheerder uit de Randstad die u zoekt? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar en de vermogensbeheerders staan u graag te woord.