Vermogensbeheerder Randstad

Woont u in de Randstad en bent u op zoek naar een vermogensbeheerder in de buurt? Onze professionele vermogensbeheerders helpen u graag meer vermogen op te bouwen met onze manier van vermogensbeheer. Hier leest u meer over onze aanpak.

Een goede vermogensbeheerder

Als u uw geld wilt beleggen en een vermogensbeheerder zoekt, wilt u natuurlijk een goede vermogensbeheerder met een verklaarbaar rendement. Lees meer over vermogensbeheer door Index People.

Flexibel en persoonlijk

Bij Index People vinden we het belangrijk dat uw vermogen nooit “vast” zit of slechts tegen hoge kosten vrijgemaakt kan worden. Effecten waar wij in beleggen moeten daarom onder alle marktomstandigheden goed verhandelbaar zijn. De liquiditeit van effecten is één van onze belangrijkste selectiecriteria bij de keuze van effecten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u altijd een extra storting of opname kunt doen. Zo is het mogelijk kosteloos een vast bedrag per maand bij ons te beleggen, of een vast bedrag per maand op te nemen. Vermogensbeheer is een persoonlijke zaak. Wij gaan pas voor u beleggen nadat wij met u hebben afgestemd welk beleggingsbeleid bij u past. Uw portefeuille wordt ingericht op basis van uw persoonlijke wensen en risicotolerantie. Tijdens onze dienstverlening houden wij uw beleggingsportefeuille in overeenstemming met uw doelstellingen. Lees meer over onze kernwaarden.

Contact

Is Index People de vermogensbeheerder uit Amsterdam die u zoekt? Vanaf Amsterdam bent u binnen 30 minuten bij onze vestiging in Haarlem. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. De koffie staat voor u klaar en de vermogensbeheerders staan u graag te woord.

 

Uw extra rendement