Institutioneel

Profiteer van onze kennis en ervaring

Index People ontzorgt u op het gebied van beleggingen. Dankzij onze brede en vooral praktijkgerichte kennis en ervaring, brengen wij de vaak kostbare en ingewikkelde beleggingsopzet terug tot de essentie. Dit kost u niet alleen minder bestuurstijd, het verlaagt ook de beleggingskosten, zodat u meer grip en rendement krijgt op uw beleggingen.

Efficiënte portefeuille

Bij Index People investeren we veel tijd in de stuurbaarheid van beleggingen. Want op de lange termijn is 90% van het rendement toe te schrijven aan de strategische asset allocatie. Een efficiënte portefeuille is een portefeuille die de hoogste opbrengst genereert bij een gegeven risiconiveau. Belangrijke ingrediënten hierbij zijn een zo groot mogelijke spreiding en zo laag mogelijke kosten. En laat Index People daar nu buitengewoon sterk in zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Index People heeft veel ervaring in het overzichtelijk maken en houden van het beheer van beleggingen van institutionele relaties. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in activiteiten die waarde toevoegen, namelijk het stabiel inrichten en op orde houden van beleggingsportefeuilles. Voor zaken als mandaat invulling, provider selectie, rapportage, cashflow matching en herbalanceren is een ervaren beheerder nodig. Index People ontzorgt op dit gebied.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Die kunt u hier vinden.

Onze 50/50 ambitie

50% minder kosten

Beleggen hoeft niet duur te zijn. Door middel van doeltreffend portefeuillebeheer, een beleggingsstrategie gericht op het minimaliseren van transactiekosten en het maximaliseren van de tijd in de markt, kunnen de kosten aanzienlijk worden verminderd. Dit resulteert in meer beschikbaar kapitaal voor investeringen, waardoor het potentiële rendement wordt verhoogd.

50% minder beleggingstijd

Bij Index People streven we ernaar om zo efficiënt
mogelijk te werken. Dankzij onze brede en vooral
praktijkgerichte kennis en ervaring brengen wij de vaak kostbare en ingewikkelde beleggingsopzet terug tot de essentie. Dit kost u niet alleen minder bestuurstijd, het verlaagt ook de beleggingskosten, zodat u meer grip en rendement krijgt op uw belegging.

Onafhankelijk, transparant en efficiënt

Index People is 100% onafhankelijk van andere financiële instellingen en heeft een bedrijfsmodel waarbij transacties gratis zijn en wij niet verdienen aan de producten waar wij voor u in beleggen. We ontvangen alleen een beheervergoeding als percentage van uw vermogen onder beheer. Zo is de groei van uw belegd vermogen uw belang èn ons belang en kunnen we ons richten op het selecteren van transparante, duurzame en efficiënte beleggingsproducten die daadwerkelijk waarde toevoegen aan uw beleggingsportefeuille.

Beleggen op basis van data

Wij speculeren niet. Wij beleggen zuiver op basis van een systematisch proces dat wetenschappelijk is onderbouwd. Wij zijn indexbeleggers. Sterker nog: wij zijn dé indexbeleggers van Nederland. We maken onderbouwde keuzes, vermijden onnodige transacties en door de brede spreiding zorgt beleggen in indexen voor een hogere stabiliteit van de portefeuille.

The-Index-People-Kantoor1

Maatwerk of Standaard

We streven ernaar voor iedereen de optimale oplossing te vinden, waarbij de kosten kunnen variëren afhankelijk van persoonlijke wensen en behoeften. Daarom bieden we zowel een standaardpakket als op maat gemaakte opties aan.

Standaard

Het standaardpakket hanteert uniforme tarieven, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan wat betreft de kosten. Deze tarieven zijn gebaseerd op het totale belegde vermogen.

Lees meer over de tarieven van Index People.

Maatwerk

Indien het standaardpakket niet toereikend is, bestaat de optie voor een maatwerkoplossing. Deze wordt in overleg met een accountmanager bij Index People vastgesteld. Op deze manier krijgt u een op maat gemaakt pakket dat aansluit op uw specifieke behoeften.

Maatwerk neemt meer tijd in beslag en kent geen standaardtarieven. Transparantie staat bij Index People echter centraal dus u komt niet voor verrassingen te staan. Het tarief voor een maatwerk oplossing is een afgesproken promillage van het belegde vermogen.

Beleggingsovertuiging

We hanteren een institutionele aanpak en een beleggingsbeleid dat in objectieve regels is vastgelegd. Emoties en het doen van voorspellingen zijn uitgesloten. We hebben een scherpe focus op kosten en zorgen voor een wereldwijde spreiding van beleggingen. Hierdoor loopt u geen beleggingskansen mis.

Duurzaam

Duurzaam beleggen staat voor investeren in de toekomst, waarbij duurzaamheid een steeds crucialere rol speelt, ook voor Index People. Er zijn tevens duurzame maatwerk oplossingen beschikbaar.

?

Wilt u hierover van gedachten wisselen?