Werken bij Index People

Over Index People

Index People is een vermogensbeheerder met een passieve beleggingsaanpak die landelijk zowel particuliere als institutionele relaties bedient. We zijn een sterk groeiende organisatie met een leuk en enthousiast team. De focus ligt op professionaliteit, (kosten)efficiëntie en het bieden van een hoge service.

Gezocht: ervaren vermogensbeheerder

Ben jij een ervaren vermogensbeheerder en wil jij daadwerkelijk voor je beleggende relaties het beste bereiken? Dan maken we graag kennis met je! Index People bereikt al jaren een zeer hoge klanttevredenheid met een solide beleggingsbeleid dat speculatie uitsluit en structureel grote kostenvoordelen en betere rendementen biedt door uitsluitend in indexoplossingen te beleggen.

Profielbeschrijving

Je hebt het klantbelang voorop staan en bent initiatiefrijk en ondernemend. Index People zoekt liever een echte relatiebeheerder dan iemand die door ‘harde sales’ wordt gedreven. Aangezien Index People volledig digitaal is ingericht, is de afstand tot Haarlem geen probleem. Index People zoekt juist in het gehele land vermogensbeheerders om onze relaties zo lokaal mogelijk te kunnen bedienen.

Contact

Ben je een ondernemende, initiatiefrijke en integere vermogensbeheerder/accountmanager op zoek naar een financiële dienstverlener met een uitstekende propositie? Neem dan contact op met Jeroen Thijssen: e-mail [email protected]

Bereken uw extra rendement