Werken bij Index People

Over Index People

Index People is een vermogensbeheerder met een passieve beleggingsaanpak die landelijk zowel particuliere als institutionele relaties bedient. We zijn een sterk groeiende organisatie met een leuk en enthousiast team. De focus ligt op professionaliteit, (kosten)efficiëntie en het bieden van een hoge service.

Gezocht werkstudent vermogensbeheer

Ben jij een derdejaars bachelor- of masterstudent die op zoek is naar werkervaring binnen vermogensbeheer? Dan ben je bij Index People aan het goede adres. Je wordt onderdeel van onze professionele financiële organisatie waar je een scala aan mogelijkheden krijgt om te leren en je vaardigheden uit te breiden. Index People is een vermogensbeheerder met een passieve beleggingsaanpak die landelijk zowel particuliere als institutionele relaties bedient. Wij zetten de klant altijd op de eerste plaats en we proberen zoveel mogelijk van het behaalde rendement ten goede van de klant te laten komen. Dit doen wij door kostenefficiënt te werken en onze klanten persoonlijk en transparant te benaderen. Op de institutionele afdeling bedienen wij o.a. pensioenfondsen en grote stichtingen. We zijn een sterk groeiende organisatie met een leuk en enthousiast team. Als werkstudent voer je bij Index People zeer uiteenlopende werkzaamheden uit voor zowel onze particuliere als institutionele afdeling. Enkele van de werkzaamheden zijn:

  • Analyses maken van de beleggingsportefeuilles van (toekomstige) klanten
  • Rendementen berekenen & analyseren
  • Screenen van relevante beleggingsoplossingen
  • Duurzaamheidsbeleid van beleggingsfondsen analyseren
  • Opstellen van Due Diligence rapporten

Wij bieden je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen. Je werkt zeer nauw samen met ervaren medewerkers in verschillende functies en leert daardoor veel. Qua werkdagen stellen wij ons in deze functie flexibel op, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je werkdagen in te delen in overeenstemming met je studierooster of om dagen te ruilen tijdens tentamenperiodes.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een werkstudent in de laatste fase van zijn of haar economisch gerelateerde studie met een sterke affiniteit voor beleggen. Daarnaast ben je +/- 16 uur per week beschikbaar. Het is belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken, communicatief vaardig bent en analytisch kunt denken om zelfstandig problemen op te lossen.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, wekt deze vacature jouw interesse, en wil je solliciteren? Stuur dan je CV en een korte motivatie waaruit je passie voor beleggen blijkt naar rob.winters@indexpeople.nl

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Gezocht: ervaren vermogensbeheerder (M/V)

Ben jij een ervaren vermogensbeheerder en wil jij daadwerkelijk voor je beleggende relaties het beste bereiken? Dan maken we graag kennis met je! Index People bereikt al jaren een zeer hoge klanttevredenheid met een solide beleggingsbeleid dat speculatie uitsluit en structureel grote kostenvoordelen en betere rendementen biedt door uitsluitend in indexoplossingen te beleggen.

Profielbeschrijving

Je hebt het klantbelang voorop staan en bent initiatiefrijk en ondernemend. Index People zoekt liever een echte relatiebeheerder dan iemand die door ‘harde sales’ wordt gedreven. Aangezien Index People volledig digitaal is ingericht, is de afstand tot Haarlem geen probleem. Index People zoekt juist in het gehele land vermogensbeheerders om onze relaties zo lokaal mogelijk te kunnen bedienen.

Contact

Ben je een ondernemende, initiatiefrijke en integere vermogensbeheerder/accountmanager op zoek naar een financiële dienstverlener met een uitstekende propositie? Neem dan contact op met Jeroen Thijssen: e-mail jeroen.thijssen@indexpeople.nl

Bereken uw extra rendement