Warning: Undefined variable $breadcrumb in /data/sites/web/indexpeoplenl/www/wp-content/themes/indexpeople/functions.php on line 841

Werken bij Index People

Institutioneel Vermogensbeheerder

Wij zijn voor de afdeling Institutioneel Vermogensbeheer op zoek naar versterking van het huidige team. Je krijgt te maken met alle beleggingsinhoudelijke aspecten en de hiermee samenhangende operationele aspecten. Naast de extern gerichte inhoudelijke werkzaamheden waarbij je ook als sparringpartner voor institutionele klanten op zult treden, zal je ook deel uitmaken van de interne beleggingscommissie van Index People. Benieuwd? Lees hier de gehele vacature.

Contact

Voor vragen kan je contact opnemen met Marc van Maarle: e-mail  [email protected]. Wij werken niet met selectiebureaus.

Ervaren vermogensbeheerder

Ben jij een ervaren vermogensbeheerder en wil jij daadwerkelijk voor je beleggende relaties het beste bereiken? Dan maken we graag kennis met je! Index People bereikt al jaren een zeer hoge klanttevredenheid met een solide beleggingsbeleid dat speculatie uitsluit en structureel grote kostenvoordelen en betere rendementen biedt door uitsluitend in indexoplossingen te beleggen.

Profielbeschrijving

Je hebt het klantbelang voorop staan en bent initiatiefrijk en ondernemend. Index People zoekt liever een echte relatiebeheerder dan iemand die door ‘harde sales’ wordt gedreven. Aangezien Index People volledig digitaal is ingericht, is de afstand tot Haarlem geen probleem. Index People zoekt juist in het gehele land vermogensbeheerders om onze relaties zo lokaal mogelijk te kunnen bedienen.

Contact

Ben je een ondernemende, initiatiefrijke en integere vermogensbeheerder/accountmanager op zoek naar een financiële dienstverlener met een uitstekende propositie? Neem dan contact op met Jeroen Thijssen: e-mail [email protected]