Indexbeleggen

Geld beleggen met indexbeleggen

Er zijn verschillende manieren van geld beleggen en indexbeleggen is dé manier om slim te beleggen. Wilt u uw vermogen laten beleggen en zoekt u een beleggingsadvies ? Denk dan eens aan indexbeleggen. Indexbeleggen is een vorm van beheerd beleggen waarbij de kosten transparant zijn en waarbij u de grootste kans heeft op het hoogst haalbare rendement.

Beleggingsadvies op basis van beheerd beleggen

Als u start met beleggen of beleggingsadvies zoekt, vraagt u zich wellicht af: “wat is indexbeleggen?” Indexbeleggen is beheerd geld beleggen op basis van onderzoek en verwacht rendement in een gespreide mix van aandelen-, obligatie-, vastgoed- en grondstoffenindexen. Indexbeleggen is een andere manier van beleggen dan actief speculatief beleggen. Wat wij doen, is slim beleggen op basis van onderzoek, kennis, ervaring en eerder behaalde resultaten. Indexbeleggen probeert dus niet de aandelen- en obligatiemarktmarkt voor te zijn, maar deze op basis van onderzoek en data te volgen. We zorgen dat de kosten van indexbeleggen efficiënt blijven en kiezen voor een zo ruim mogelijke spreiding, zodat uw rendement niet afhankelijk is van één categorie. Bij Index People betekent beheerd beleggen rust én rendement voor uw vermogen.

Rendement van indexbeleggen

Iedereen die zijn vermogen wil laten beleggen en gaat starten met indexbeleggen, zoekt een beleggingsadvies met een zo hoog mogelijk rendement. Iedereen wil het graag beter doen dan gemiddeld. Dat kan natuurlijk niet. Een gemiddeld rendement blijft immers een gemiddelde. Bij indexbeleggen beleggen we geld op basis van kennis, databases en onderzoek. Het is beheerd beleggen, maar vooral slim beleggen. Indexbeleggen draait om een goede verdeling over verschillende beleggingsfondsen op basis van kennis. Het is geen beleggingsadvies voor de korte termijn of actuele beursschommelingen. Door gerichte risicospreiding zorgt indexbelegging voor een zo hoog mogelijk en vooral ook stabiel rendement. Indexbeleggen is een manier om het rendement op uw vermogen heel gericht en beheerst te laten groeien.