Vermogensbeheer in Haarlem

Op zoek naar een vermogensbeheerder in de buurt van Haarlem? Dan bent u bij Index People aan het juiste adres. Eind 2006 is Index People opgericht als particuliere dienstverlening, maar Index People werkt sinds 2008 ook voor institutionele relaties zoals pensioenfondsen, maatschappelijke goede doelen en kerkelijke instellingen.

Flexibel en persoonlijk

Vermogensbeheer is een persoonlijke zaak. Wij gaan pas voor u beleggen nadat wij met u hebben afgestemd welk beleggingsbeleid het beste bij u past. Uw portefeuille wordt ingericht op basis van uw persoonlijke wensen en risicotolerantie. Tijdens onze dienstverlening houden wij uw beleggingsportefeuille in overeenstemming met uw doelstellingen.

Contact

Is Index People de vermogensbeheerder uit Haarlem die u zoekt? Neem contact met ons op voor een afspraak, onze vermogensbeheerders staan u graag te woord.

Benieuwd hoe onze collega’s u kunnen helpen om één van de meest klassieke beleggingsfouten te voorkomen? Lees ook ons blog over hoe persoonlijk contact het verschil kan maken.