Warning: Undefined variable $breadcrumb in /data/sites/web/indexpeoplenl/www/wp-content/themes/indexpeople/functions.php on line 841

Beleggingsadvies

Op zoek naar beleggingsadvies?

Wilt u beginnen met beleggen en bent u op zoek naar beleggingsadvies? Als u geld wilt verdienen met beleggen, is het belangrijk om eerst te bedenken of u advies over beleggen wilt om zelf te beleggen, of dat u advies over beleggen wilt inhuren door een vermogensbeheerder aan te stellen. Index People geeft namelijk alleen beleggingsadvies als vermogensbeheerder. En dat vermogensbeheer doen wij op basis van indexbeleggen. Anders gezegd, ons advies over beleggen zit al in het vermogensbeheer. Als u zelf wilt gaan beleggen, zonder dat u ons als vermogensbeheerder inschakelt, kunnen wij u geen beleggingsadvies geven.

Beleggingsadvies versus vermogensbeheer

Wilt u wel geld verdienen met beleggen, maar niet zelf aan de slag? Dan kunnen wij voor u slim beleggen met uw vermogen. Er zijn verschillende manieren van geld beleggen en veel verschillende vormen van beleggingsadvies. Ons beleggingsadvies is onderdeel van ons vermogensbeheer. En het vermogensbeheer doen wij op basis van indexbeleggen. Indexbeleggen is een vorm van beheerd beleggen waarbij de kosten transparant zijn en waarbij u de grootste kans heeft op het hoogst haalbare rendement. Omdat we vooraf afspraken maken hoe we geld verdienen met beleggen, nemen we u alle zorgen uit handen. Als u uw vermogensbeheer door ons laat verzorgen, nemen wij het beleggen helemaal van u over. Eigenlijk hebt u helemaal geen beleggingsadvies meer nodig.

Beleggen voor kind

Veel klanten die geld verdienen met beleggen, zien ook het belang van een beleggingsrekening voor een kind. Bij Index People kunt u heel eenvoudig beleggen voor uw kind. U kunt als ouder bij ons al een ‘beleggingsrekening kind’ openen vanaf € 20.000,-. U kunt dit daarna ook aanvullen met (jaarlijkse) schenkingen. Het vermogensbeheer voor de beleggingsrekening van uw kind wordt op dezelfde manier gedaan als uw eigen vermogensbeheer. Ook voor uw kind zullen wij slim beleggen.

Tarieven beleggingsadvies

Index People berekent geen aparte tarieven voor beleggingsadvies, omdat alle advisering bij het vermogensbeheer is inbegrepen. Als wij voor u gaan indexbeleggen, nemen wij u alle werkzaamheden uit handen en brengen wij jaarlijks alleen de beheervergoeding en platformkosten in rekening. Bij Index People weet u precies wat u kunt verwachten. Wij zullen u dus nooit extra kosten voor beleggingsadvies berekenen. Als u besluit om uw vermogensbeheer door ons te laten verzorgen, is het tarief afhankelijk van het vermogen dat wij voor u beheren. U kunt hier onze tarieven bekijken.